Φακοί κεφαλής

Φακοί κεφαλής


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Φακός κεφαλής Petzl Nao

DESCRIPTIONUltra-powerful, multibeam rechargeable headlamp with REACTIVE LIGHTING technology that automatically adjusts brightness and beam pattern. 575 lumensWith REACTIVE LIGHTING technology..

160,00€ 140,00€

Φακός κεφαλής Petzl Tactikka +Rgb

Προβολέα με ΣΤΑΘΕΡΕΣ τεχνολογία φωτισμού και φωτισμό που επιτρέπει τη μυστικότητα και την νύχτα διατήρηση όραμα για κυνήγι και ψάρεμαΟ προβολέας TACTIKKA + RGB ικανοποιεί την ανάγκη για ευελιξία σ..

50,00€ 46,00€

Φακός κεφαλής Petzl Tikka

Ο φακός κεφαλής TIKKA θα σας συνοδεύσει παντού. Παρέχει εξαιρετικό κοντινό φωτισμό ο οποίος είναι ικανός και για ήπιες δραστηριότητες κίνησης. Η μέγιστη απόδοσή του είναι στα 80 lumens, με εμβέλεια 50..

30,00€ 27,00€

Φακός κεφαλής Petzl Tikka +

Ο φακός κεφαλής Petzl Tikka+ με τεχνολογία σταθερού φωτισμού είναι κατάλληλος για κάθε είδους υπαίθρια δραστηριότητα όπως camping, ψάρεμα, κυνήγι, τρέξιμο, ορειβασία, αναρρίχηση ή ..

42,00€ 38,00€

Φακός κεφαλής Petzl Tikka R+

Η τεχνολογία REACTIVE LIGHTING μεγιστοποιεί την απόδοση του φακού TIKKA, το στάνταρ στους συμπαγής φακούς κεφαλής. Η απόδοση του φωτισμού προσαρμόζεται αμέσως στο περιβάλλον και βελτιστοποιείται για ν..

83,00€ 73,00€

Φακός κεφαλής Petzl Tikka RXP

Φακός κεφαλής Petzl Tikka RXP με προηγμένη τεχνολογία Reactive Lighting. Ο φακός κεφαλής Tikka RXP είναι σχεδιασμένος για δραστηριότητες στις οποίες το κλειδί της επιτυχίας εί..

100,00€ 90,00€